Genc_Kızdan_Serserisine_

Sayfa: (1/1)

biricigim:

kızdan sevgilisine mektup elime sonkez aldım kalem kağdı bu sana son mektubum. postacı sonbirkez haber getirecek benden sana canım bilirim aldırmassın hiç birşeyi ne sevgiye ne hislere şimdi elimde bir sigara var bugün çok içtim. bilirim kızacaksın içme demiştim diyeceksin ama yine ben aynı cevabı vereceğim dertliyim sonkez bu kalp derdinle dolu bu mektubumda seni ne kadar sevdiğimi özlediğimi yazmıcam.artık değiştim ben senin umursamaz tavırlarından bıktım serserim takmıyorum artık bende seni hani bende bir resmin varya arkadaşıma verdim serserim çok beğenmiş seni al senin olsun dedim.ama dikkat etmesinide söğledim olurya çıkarsınız boynuzlamasın seni dedim.yüzünün şeklini görmeni isterdim serserim bu mektup diğerine benzemiyor deilmi?dün gece yıktın öldürdün beni serserim dilindeki hece bir kurşun gibi saplandı yüreğime tüm gece kanadı durmadan.gözlerim doldu ağlayamadım. yataklara düştüm ne zamandır ama iyi oldu aslında seni umursamıyorum artık sen ne demiştin serserim üzülme üzülmüyorumda zaten gülüyorum bu acıların getirdiği mutsuzluğu seviyorum.lanet olsun sana serserim bu kadar değersizmiydi sevgim biliyorsun ben seni çok sevdim.bu sana son mektubum serserim yak istersen istersen başkalarına okutursun.yada evt içip içip ağla ama şunu bilki bu sana son mektubum bundan sonra hain yazar mezar taşımda.bir ölüsün sen hatıralarımda. serseriden cevap gelir. bugün hiç beklemediğim biranda mektubunu aldım güzelim son mektubum demişsin inanmam sen dayanamassın bensizliğe ölürsün bitersin günden güne bak ne diyorum güzelim gönlün olsun senin birkaçgün çıkalım.sevinirsin ben hediye olur yada bir elma şekeri sen bensiz yapamassın güzelim seni ilk öptüğüm o anı hatırla nasılda cocuklar gibiydin.bayılacaksın diye çok korkmuştum güzelim ben senin gibi neler gecirdim elimden bilirim haberim yok sevmeden sevilmeden sen beni gercekten sevdinmi güzelim sana bu mektubu meyhaneden yazıyorum.az önce birkaç cocuk dövdük güzelim onların şerefine içiyoruz.bak güzelim ben sana ne demiştim hatırlamıyorum üzülme yazmışsın sahiden dedimmi?içkiliyken heralde bilirsin yıktın yazmışsın sahiden yıkıldın mı?umursamassın sanmıştım takmassın diye ummuştum madem beni unuttun o zaman bu sana son sözüm olsun.bende seni bende seni sevdim haberin olsun güzelim.kızın arkadaşından serseriye seni tanımıyorum serseri ama arkadaşım seni çok sevdi son mektup demişti doğru hem o seni çoktan unuttu seni çok beğendim be serseri belki seversin belkide güzelim demişsin bizimkine bende seni zevkli bilirdim ben odan daha güzelim bak serseri ben seni ondan daha çok severim.telefon numaramı yazıyorum onu aradığın gibi benide ara ayrıca senin güzel garipleşti buara kalbim ağrıyo diyor .doktor bir tesiş koyamıyor aman canım oda bir başka ağlasada gülüyorum der etrafa sakın unutma benii ara  serseri.serseriden arkadaşa bir mektup gelir .bak kısım ben seni sevmedim bile daha en başından ben güzelimi sevdim herşeyden çok oo bana serserim derdi canından koparcasına. sen ise serseri diyorsun bana sokakda kalmışcasına senin gibi arkadaş olmaz olsun .güzelliğe gelince kimse yarışamaz benim güzelimle şimdi bırak bunları son mektup derken yalan sanmıştım.şimdi daha beter içer oldum her gece sarhoşum birdahaki mektupda güzelimden bahset bana şimdi gercekten mutlumu yoksa başkasınımı seviyor.hasta demiştin kalbinden mi hasta yoksa bu aşk hastalığımı benden başkasığlemi çabuk yaz arkadaş herşeyi arkadaş herşeyi anlat bana .anladım ki yaşayamam ben onsuz bu dünyada yaşayamam .arkadaşdan serseriye afedersin serseri yanlış yapmışım ben o seni gercekten çok sevmiş son nefesinde bile adını söğledii yüreğim parcalandı anlayamassın.serserim diyişini duysaydın gözleri kapanırken aşkın öğle sarmış ki bedenini kaybedince yaşayamadı öldü işde .son mektubunda ne yaptın .içip içip ağlıyormusun o şimdi mezarında huzurlu yatarken yılanlara bile seni anlatır şüpen olmasın.zaten mezar taşında seni sevmiştim serserim  yazısını görünce anlarsın .belki bir umut vardı yaşamasında ama seninde ciddi olmandı bir kaçgün çıkalım demişsin ona elma şekeri olur demişsin .işde o vurdu senin güzelini indi zavallıcığının yüreğine şimdi mezarında derin bir uykuda sevgiside sonsuzlaştı onunla aslında o hiç istemedi öldüğünü bilmeni ama dayanamadım yazdım işde şimdi ne yaparsın nasıl yaşarsın içermisin adammı döversin .sende onu sevmişsin öle yazmışsın öğleyse bırak aşkınız yaşasın . ve bir kaç gün sonra serserinin odasında bir not bulunur .bu notta iki cümle yazmaktadır .sana geliyorum güzelim SENİ ÇOK  SEVİYORUM GÜZELİM ÇOK :(

MuratbanK:

(C)Alıntı:biricigim Bir Ara Demisti Ki:lanet olsun sana serserim bu kadar değersizmiydi sevgim

bence burdaki bu cümle yazıyı fazlasıyla açıklayıcı nitelikte olmuş. teşekkürler biriciğim. Uzun zamandır senden buna benzer bir hikaye dinlememiştim. tamam taş kalpli olabilirim ama hikaye bende de bir nebze de olsa tebessüm oluşturdu :)

biricigim:

rica ederim muratbankcım ne demek elimden geleni yapıyorum bu gercek olan bişey bi nebze beni anlatıyo bir gün bendegidicem kalpden ama ne zaman allah bilir. evt benim sevgim değersizmiş onun gözünde gönlünde eğer değersiz olmasaydı ahh ahh herneyse yorumun için saol muratcım ;)

biricigim:

slmlar denizcim bitanem canım inş canım severiz yegenlerimizi  karşılıklı  canım  girpiq

Sayfa: (1/1)