bi bakında akıl verin daa...
uğur_böceği:
en sevdiğin arkadaşın ve onun kız arkadaşı arasında kalıyorsun ve sürekli arabozucu gibi görünüyorsun çekip gitsende arkadaşın seni bırakmıyor sence naparsın ... :(:(
BaLıM:
En sevdıgın arkadas sanırım erkek ve onun sevgılısı ıle arasında kalmak mı? dogrumu anladım...
Basıma bu tarz bı sey gelmıstı...Kız arkadasını al karsına konus yada tanıs vakıt gecır...
Ben oyle yapmıstım ve su an arkadasımın sevgılısı(artık eskı sevgılısı) en yakın arkadaslarımdan bırı
uğur_böceği:
ya balım senin sölediğini daha önce yaptım ama kız o kadar kurnaz bişi çıktı ki olmamış sölenmemiş şeyleri sürekli varolmuş gibi gösteriyo...araları sürekli bozuk...arkadaşımda cok üzgün...hayatlarından çıkmaya calışıorum fakat buna izin vermiyo...zaten yaşca da benden büyük...
BaLıM:
(C)Alıntı:uğur_böceği Bir Ara Demisti Ki:ya balım senin sölediğini daha önce yaptım ama kız o kadar kurnaz bişi çıktı ki olmamış sölenmemiş şeyleri sürekli varolmuş gibi gösteriyo...araları sürekli bozuk...arkadaşımda cok üzgün...hayatlarından çıkmaya calışıorum fakat buna izin vermiyo...zaten yaşca da benden büyük...
hımm kız serefsızlık yapıyorsa ısın dahada zor bu durumda ben olsam kızı bı gusel yolardım ama arada arkadasın var :S
uğur_böceği:
yolcam yolcam az kaldı arkadaş falan dinlemiycem hele biras daha azıtsın elimden kimse alamıycak zaten teşekkür ederim::::
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa