| Nick Değişikliği |
| (1/7) > >> |
|
MuratbanK: nick degişikliğine gitmek isteyen üyelerin nicklerini buradan degiştirme imkanı sağlanacaktır. bu anında olacak bir işlem değildir zaman zaman olacaktır..... önceden kullanılan isimler var olduğundan degişmez önceden araştırın ve olmadığından emin olunca yeni nick yazın... örnek: ben üye adımı degişmek istiyorum eski nick: ZÜPPErman yeni nick: Süperman gibi olmalı... Nick değişimi her üye için bir defaya mahsus olarak yapılır... |
|
..::really--hero::..: eski nick mekansız yeni nick ..::really--hero::.. |
|
MuratbanK: (C)Alıntı:..mekansız Bir Ara Demisti Ki:eski nick mekansız yeni nick ..::really--hero::.. Nickin ::really--hero::.. olarak tarafımdan değiştirildi. Şifrelerin sıfırlanmış olabilir. E-posta adresine bakmanda fayda var. Siteye giriş için kullanacğın nick: mekansız Diğer Kullanıclar ve senin tarafından görülecek nickin: ::really--hero::.. Her türlü sorun ve işlemler için E-Posta adresi: Admin@HacKbanK.Gen.TR |
|
Gök Han: bende değiştirmek istiyorum tabii ki onaylarsanız fazla bi şey deil zaten istediğim şimdiki nickim : Hackıng istediğim nick ise : HacKing |
|
MuratbanK: (C)Alıntı:Hackıng Bir Ara Demisti Ki:bende değiştirmek istiyorum tabii ki onaylarsanız fazla bi şey deil zaten istediğim şimdiki nickim : Hackıng istediğim nick ise : HacKing NicK değişikliğin yapıldı. |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |