| İnternet Terimlerinin Osmanlıca Manaları |
| (1/2) > >> |
|
TheCreatus: görev çubugu: degnek-ül vazife çift tiklama: tikirt-ül tekerrür administrator: sahip-ul edevat flash disk: edevat-ül yumusak hard disk: edevat-ül civanmert anti spyware : müdafa-ül hafiye mouse: zindik faresi klavye: taht-ul hurufat power supply: kuvvet macunu my documents: sanduka- i evrak internet: allame-i ulul arz google: kasif-ul ali google earth: seyr- ül arz, kesif-ul arz denetim masası: sehpa-i saltanat cd- rom - pervane-ül hâfiza ekran: perde- ül temasa kasa: kaide enter: duhul virus: deyyus antivirüs: akinci msn : elçi hacker: deyyus-ül-ekber hata raporu: malumat-ül kabahat mail server: divan-ül mektubat messenger: havadisçi chat : muhabbet ül zabıy ctrl alt del : zeamet-i has timar |
|
BaLıM: Bizler hackbankta bırer hacker adayı oldugumuza gore hepımız deyyus-ül-ekber Alıntı hacker: deyyus-ül-ekber |
|
TheCreatus: (C)Alıntı:BaLıM Bir Ara Demisti Ki:Bizler hackbankta bırer hacker adayı oldugumuza gore hepımız deyyus-ül-ekber eeeevveeeeeeeeeettt!! :) |
|
£ÿñ¤tr: abicim okurken koptum:D zaten sen gece atarken beni baya rahatsız ettin kahkahalar boğularak :D denetim masası: sehpa-i saltanat- buna bittim ben :D |
|
MuratbanK: (C)Alıntı:TheCreatus Bir Ara Demisti Ki:administrator: sahip-ul edevat ulan ben neymişim de haberim yokmuş be peeh |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |