Yeni Msn Virüsü

Sayfa: (1/3) > >>

MuratbanK:

Yeni Msn Virüsü

Şu günlerde size de gelebilir aman tıklamayın :) Şeklinde geliyor dalgınlığıma mı ne geldi tıkladım heleki Panda Titanium Antivirüs engelledi zor yırttım :)

" Bu Resimdeki Sen misin ?
         "

burdaki amaç sizin msn şifrenizi almak ve kişi listenizdeki herkese aynı mesajı yollayıp msn dünyasını alt üst etmek. bu virüs epey bir süredir vardı. unutmuştum. haaa bu arada şifreniz pek kolay kolay ele geçmez bu yöntemle ama gene de şifrenizi değiştirmenizde ve anlık kişi listenizi kaydetmenizde fayda var.

PuSu:

ewt test edıldı onaylandı :D

TheCreatus:

saolasın abi cok iyi oldu bu.

M3rTBanK:

abi sendende gelio ben senin yerinde olsam pc'me format atardım hatta direkt f,q,c,m,i,d,t,r tüm harflerin formatını atardım yakışmıo wala Sana :D

MuratbanK:

(C)Alıntı:M3rTBanK Bir Ara Demisti Ki:abi sendende gelio

dediğim gibi:

(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:dalgınlığıma mı ne geldi tıkladım heleki Panda Titanium Antivirüs engelledi zor yırttım :)

benden de gelmesi normal. uyardım işte sizleri. tıklamayın. zaten herkes bilir ki msn de biri bana selam demeden ben kimseye kolay kolay açıp da haerhangi bir şey yazmam. msn konuşmalarında ilk konuşan taraf %99 ben değilimdir. benden gelirse ilk konuşma önce bir sorup sorgulayın hakkaten bu sen misin diye peeh

Sayfa: (1/3) > >>