HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.241
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder  (Okunma Sayısı 558 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esnty'in HacKbanK Bilgileri
esnty
Ziyaretçi
Ruh Halim:
« : Ağustos 11, 2007, 09:39:01 ÖS »

Program dehşet bir şey...istediğiniz numarayı yazıyosunuz, mesela hiç tanımadıgınız birinin numarası dahi yazsanız o numaradan bi başkasına mesaj yollayabiliyosunuz.

Bizzat ben bir arkadaşa Öyle bir şaka yaptım ki arkadaşın adı i........ ye çıktı.

Eğer üyelikte bi hata verirse bilinki kullanıcı adında bi yanlışlık yaptınız. Kullanıcı adını kesinlikle ingilizce olan bişeyler yazın ve şifreniz minimum 6 karakter olsun.

Yapmanız gerekenleri ilk baştan itibaren anlatayım yok olmadı olmuyor demeyin kırılırım sonra

1. En önemli şey register olurken asla ve asla türkçe karakter kullanmayın register olamazsınız....

2. Register olduktan sonra activasyon kodu kısa zaman içinde geliyor ve active oluyorsunuz

3. Active olduktan sonra burası çok önemli dikkat edin Turkcell hattı ile register olanlar Avea hattına her mesajı bir balans (kontur) yer. Turkcell ve Telsime giden mesajlarda ise iki balans (kontur) yer.

5. Balans (kontur) sıfıra düştükten sonra programdan tamamen çıkın. Sağ üst köşedeki X işaretine basınca program kapanmaz saatin oraya icon olarak iner ve oradan mouse ile sağ tıklayarak exit yapınız

6. Şimdi tekrar register olmanız için ya 24 saati bekleyeceksiniz ya da söyleceklerimi yapıp aynen kaldığınız yerden mesaj yollamaya devam edeceksiniz. Yapmanız gerekenler için "EasyCleaner" türkçe destekli kayıt temizleyici kullanmanız gerekir. Programı kurduktan sonra sırasıyla yapmanız gerekenler menüyü türkçe yaptığımız için türkçe anlatıyorum;

a- Dosya temizliğine tıkla ve bekle dosyaları temizlesin

b- Çerez temizliği

c- Geçmişi temizle

d- MRU bunlara tıklayıp programların bırakmış olduğu izleri silin

ve şimdi kaldığımız yerden aynen devam Clickatell programını açın registere girin kayıt olun ve activasyon kodu gelince sms yollamaya devam edin. Balans (kontur) sıfır olunca aynı işlemleri tekrar edin.
Hepsi bu kadar anlaşılmayan birşey varmı???? Ben uzun zamandır kullanıyorum ve konture uzun süredir para vermedim.

< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder
Posted on: Mayıs 25, 2012, 02:55:47 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder indir, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder download, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder izle, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder bul, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hack Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hacked Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hacking Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hacker Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder programı Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder indir, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder download, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder izle, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder smf, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder kurulumu, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder bul
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2007, 09:50:53 ÖÖ »

esnty senden korkulur olm. ama biri benim tel üzerinden bana böyle bi şaka neyin yapsa herhalde ben de onu hackerim

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

MuhammeT'in HacKbanK Bilgileri
MuhammeT
уєηι üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 111
HacKbanK a Kayıt Tarihi Eylül 03, 2007, 09:02:28 ÖÖ
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2007, 09:57:47 ÖÖ »

esnty kardeş kont yedikten sonra bir önemi kalmıyoki bunun.
soguk kuvvet'in HacKbanK Bilgileri
soguk kuvvet
ѕüρєя αктιƒ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı Dj SoGukKuVveT bEat MacHiNiE

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 8521
HacKbanK a Kayıt Tarihi Mart 05, 2009, 01:31:56 ÖÖ
Nerden afyonkarahisar
HacKbanKlının Yası: 21
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 228
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2009, 11:15:28 ÖS »

pekii kontör bizden mi gidiyo yoksa numarasını yazdığımız kurbanın mı

Google Words: Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder indir, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder download, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder izle, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder bul, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder programı, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hack, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hacker, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hacked, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder hacking, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder resimleri, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder videosu, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder smf, Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder , indir , download , izle , bul , Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder , programı , resimleri , smf , Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder , hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Şok Şok Şok :::İstediğin Numaradan SMS Gönder

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.088 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu