3 boyut mekan izle
(1/1)
kroki2032:
Bu sitede türbe,saray,camii,müze gibi yerlerin izlenebilir 3 boyutlu şekilde hazırlanmış programları var.Yükleme gerektirmeden açınca mekanı gezebiliyorsunuz.
Benim çok hoşuma gitti...
Site adreside
www.3dmekanlar.com
MuratbanK:
hımmmmmmmmm 10 numara 5 yıldız bir konu. sabitliyorum. ayrıca 15 +rep verdim peeh
kroki2032:
(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:hımmmmmmmmm 10 numara 5 yıldız bir konu. sabitliyorum. ayrıca 15 +rep verdim peeh
:) sağol rep için. Bu hızla rep almaya devam edersem 8 yıl sonra 1000 repim olabilir...
biricigim:
SLM kroki2032 ben biraz gec kaldım bu güzelim manzaraları izlemeye sanırım ama fazlada gec kalmış sayılmaz.. manzaralar çok güzel hatta ve hatta süperin süperii gercekten kendimi o manzaraların içinde hissedtim gezerken ama bişey varki kroki2032 dolmabahce sarayına hiç gitdip içini gezmek nasip olmadii oo avize nasıl öle yaa ilgimi çektii ne kadarda büğük yukardan yere kadar nasip olursa gidicem oraya gezicem hep yanından geçmişimdir dolmabahçe sarayının hehe kıs kuleside çok güzel ya bişey sorcam kroki2032 sultanahmetin minaresine çıkıp çeken kişinin başı dönmedimi şahsen ben olsaydım kesin ve kesin başım dönerdi ve çoktan küsmüş olurdum midenizi bulandırdımbiraz ama kusura bakmayın ama öle gezerken bile o minerede başım döndü yaww çok yüksekk zuhaha kroki2032 seni tebrik ediyorum ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim arkadaşım tekrar tebrikler prravvo
Navigasyon
[0] Mesajlar