| Evlilik Teklifi |
| (1/3) > >> |
|
46elb46: Erkek: ;Seninle çıkmaktan bıktım.Artık buna bir son verelim.' Kadın: ;Ayrılmak istediğini hiç fark ettirmemiştin, şaşırdım! ‘ Erkek: ;Seninle olan herşey çok güzeldi ve hep öyle kalacak.' Kadın: ;Gitmek istiyorsan; elimden hiç bir şey gelmez. Nerede yanlış yaptım acaba, sorun neydi? Erkek: ;Sorun herkesin kendince bir dünyası ve yaşantısının olmasıydı.' Kadın: ;Bu her insanda aynıdır zaten.Ayrı uğraşlar ayrı zevkler ayrı evler.' Erkek: ;Neden de bu zaten.Ayrı evler.' Kadın: ;Biraz açar mısın? Anlayamadım' Erkek: ;Ayrı evlerde yaşıyoruz bunu kast ettim.' Kadın: ;Ehhhhhhh yani olması gereken bu.' Erkek: ;Hayır olması gereken bu değil. Kadın: ;Saçmalıyorsun ailemi bırakıp yanına taşınamam ya! Hangi ülkede yaşadığımızın farkında mısın? Erkek: ;Elbette farkındayım.Yanıma taşınmanı istiyor olmam normal. Kadın: ;Haklısın yanında olmamı istemen doğal ancak dediğin gibi sanırım ayrılmalıyız.Seninle aynı çatı altında bulunamam.' Erkek: ;Beni hayel kırıklığına uğrattın.Aynı evi paylaşmak istemeyeceğin aklımdan geçmemişti. Kadın: ;Gitmeliyim geciktim.Evde işlerim var. Merak ederler. Erkek: ;Konuyu değiştirmekte üstüne yok Kadın: ;Peki ayrılma kararına saygı duyuyorum. Erkek: ;Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum. Kadın: ;Bugün aklın başında mı? Buluştuğumuz andan beri ayrılıktan bahsediyorsun.Kabül etmeyeceğim önerilerden konuşuyorsun. Erkek: ;Hayatım aynı evi paylaşmak istediğimden ne anladın sen ALLAH aşkına.' Kadın: ;Aklım karıştı.Şeyyyyyyy beeeeeeeeeennnnnnnn.' Erkek: ;Her sabah yanımda uyanır mısın. Kadın: ;Olmaz demiştim sanırım sana.Kırıcı oluyorsun. Erkek: ‘Öffffffff yaaaaaaaaaaaaaa…Ne kadar da zormuş bunları konuşmak. Kadın: ;Tamam daha anlayışlı insanı bul.Mutlu olursun.' Erkek: ;Ne çok konuşuyorsun. Kadın: ;Demek çenem düşük öyle mi? Erkek: ;Ya bir sus ya hem dırdırcı hem de anlayışsızsın. Kadın: ;Bunları söylemek için yıllardır neden bekledin.Sıkıntın başladığında ayrılalım diyebilirdin. Erkek: ;Saçmalama ya anlayışsızsın.Evlenelim diyordum bir türlü susmadın ki söyleyeyim. Kadın: ;Ne, ne, ne? Aman Allah' ım |
|
BaLıM: süperdi yaa ama o kadar şey söledikten sonra ben o kadına evlenme teklif etmezdim açıkçası |
|
sevim: erkekte ne giriş yapmış ama. romantik bi evlenme teklifi öylemi olur. |
|
YaRiM: ben evlenme teklıfı bıle almadım :S |
|
BaLıM: (C)Alıntı:YaRiM Bir Ara Demisti Ki:ben evlenme teklıfı bıle almadım :S Evlenme almadın ama hadi kaçalım denildi sanada Ahhh bana kacalım dıen bıle bı sevgılım yok :Pp |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |