| MİNİK KIZIN ARMAĞANI |
| (1/2) > >> |
|
46elb46: MİNİK KIZIN ARMAĞANI Adam 3 yaşındaki kızını , gayet pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız , koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı , bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı. Yılbaşı sabahı küçük kız paketi getirip “ bu senin babacığım “ dediğinde üzüldü. Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızına… Bir gece önce yaptığından utandı. Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi ! Çünkü kutunun içi boştu ; kızına gene bağırdı. ; “ Birisine bir hediye verdiğinde , kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım ? “ Küçük kız yaşlı gözlerle babasına baktı … “ O kutu boş değil ki baba “ dedi. İçini öpücüklerimle doldurmuştum ! Adam öyle fena oldu ki… Koştu , kızına sarıldı. Birlikte ağladılar. Adam , o altın yaldız kağıtla sarılan kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman morali bozulsa , ne zaman kendini kötü hissetse , hemen kutuya koşar… İçinden , minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerden birini çıkarırdı… SEVGİYLE KALIN , MUTLU OLUN. |
|
BaLıM: yaa bugün ağlama modundamıyım neyim ben |
|
TheCreatus: ne deyim üzüldüm işte, ama erkek adam ağlamaz :'( |
|
sevim: way çok etkileyici :'(. ya bu erkekler hep hemen kızar zeten seytos. anlamadan dinlemeden.sonra dank eder tabi nnnolamaz |
|
TheCreatus: ne yalan söyleyim hakikaten etkileyici. özeleştiri yaptıracak nitelikte etkileyici... appl |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |