| kadınlar ne ister? okuyun!!!!! |
| (1/2) > >> |
|
46elb46: Harun Resit, savasta esir aldigi düsman generale > >-Hayatini bagislarim ama bir sartim var: Kadinlar hayatta en çok ne ister, budur bilmek istedigim. Bu sorunun yanitini getir; kurtar kelleni.' der. General sorar sorusturur, bu çetin sorunun yanitini arar ve Kafdagi'ndaki bir cadinin bunu bildigini ögrenir. Günlerce gecelerce at kosturur, cadiyi arar bulur ve sorar > >'- Kadinlar hayatta en çok ne ister?' Korkunç cadinin, yanit için öyle bir sart ileri sürer ki yenilir yutulur degil. > >'-Evlen benimle, o zaman ögrenirsin istedigini.' Bu ölümcül >teklifi, kabul eder General ve dogru yaniti alir almaz kosar Harun Resid'e: > >'-Kadinlar, en >çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister.' Harun Resit >bizimkinin hayatini bagislar ya; cadiyla evlenmek için de söz >verilmistir. Evlenirler. O ilk gece; general bir bakar ki o korkunç cadi, dünyalar güzeli bir afete dönüsmüs, karanlik odada.Konusur cadi: > >'-Benim kaderim böyle; günün sadece yarisi güzel olabilirim, diger yarisi ise çirkinim. Ne dersin geceleri seninleyken mi, yoksa >gündüzleri disaridayken mi güzel olayim? General düsünür ve > >'-Sen bilirsin, kararini kendin ver' der; iste o andan itibaren >korkunç cadi sonsuza dek çok güzel bir kadin olarak kalir.' Peki bu öyküden çikarilacak üç ders nedir? > >1. Kadinlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister. >2. Özgür iradesiyle hareket eden bir kadin, her zaman güzeldir. >3. Ister güzel olsun ister çirkin, her kadin aslinda bir cadidir > siz ne dersiniz |
|
iKeZioS: (C)Alıntı:46elb46 Bir Ara Demisti Ki: >3. Ister güzel olsun ister çirkin, her kadin aslinda bir cadidir > siz ne dersiniz prravvo prravvo ayakta alkışlıorum walla prravvo prravvo |
|
MileF: doğru aaslında her kadında biraz cadılık vardır :) tırnaklı tırnaklı |
|
MuratbanK: (C)Alıntı:MileF Bir Ara Demisti Ki:aaslında aslında zıhıhı ve her hatunda klavye özürlülüğü vardır peeh |
|
MileF: (C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:aslında zıhıhı ve her hatunda klavye özürlülüğü vardır peeh ya aşkitom ne istiyorsun benim bu kalvye özrümden :) sana ne zararı var :) çok eğleniyorsun galiba :) böhlerim bak :) |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |