Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. WwW.HacKbanK.Gen.TR
Duyurular:

Ana Sayfa Yardım Üyeler Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :)  (Okunma Sayısı 730 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AhSeNBaNK'in HacKbanK Bilgileri
AhSeNBaNK
gєℓιşмιş üує
*

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 365
HacKbanK a Kayıt Tarihi Nisan 15, 2008, 10:01:48 ÖS
Nerden Bafra Underground Rap'den
HacKbanKlının Yası: 18
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 37
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Nisan 18, 2008, 04:17:41 ÖS »

Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben \"aptal olmayan sarışın\" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

Bayan user arayan: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durabilirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var .. Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi ..

Admin: Forumumdan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

Muhalif: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumu adam edemedim.Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum.Admin ve modlarıda şiddetle kınıyorum..

Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım ..

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..

Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim

Depresyona giren: Biraz kafamı dinlemem lazım.Sosyal hayatım kalmadı..

Hepsine verilen cevaplar: Çok iyi birisiydin.İnşallah en kısa sürede aramıza dönersin.ehuhehe

alıntıdır..
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->

Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :)
Posted on: Mayıs 25, 2012, 12:19:54 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) indir, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) download, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) izle, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) bul, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hack HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hacked HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hacking HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hacker HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) programı HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) indir, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) download, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) izle, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) smf, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) kurulumu, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) bul
BaLıM'in HacKbanK Bilgileri
BaLıM
αşıк α∂мιηє
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı αşıк α∂мιηє

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 4
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 08:37:27 ÖS
Nerden Çıkarıyorsunuz Bunları???
HacKbanKlının Yası: 34
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 6821
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 7126
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2008, 04:28:22 ÖS »

Alıntı
Depresyona giren: Biraz kafamı dinlemem lazım.Sosyal hayatım kalmadı..
Ayrılmam cok ımkansız bısı ama bı gun ayrılırsam sebebı bu olurdu sanırım

ÇorumLu KraL JoJuc Gencay'in HacKbanK Bilgileri
ÇorumLu KraL JoJuc Gencay
тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн
тєcяüвєℓι üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαqencayвαηк © peeh

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 71774
HacKbanK a Kayıt Tarihi Kasım 18, 2010, 10:59:46 ÖÖ
Nerden Her Zaman Her Yerde (Çorum)
HacKbanKlının Yası: 14
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 491
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 18152
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2010, 10:40:16 ÖS »

Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım .. Deli denemez ama
manyak gibi duruyosun falan diyo annem tabii dayından örendin hitman i neyim  delirirsin böle diolar
nese dönelim işimize ben asla ayrılmam bu forumdan

eLimde bi JiLet . ~ önümde bi biLek ! akLımda bi soru '* öLürsem kim üzüLücek .!.

Hrant Dink öldü ermeni olduk, barış akarsu öldü rockci olduk diyen insanlar ; niye bir sürü ASKER öldüğünde adam olmadınız ?

кah Çıкaяız qöкγüzüηє Sєγяєdєяiz aLємi
  кah iηєяiz γєяγüzüηє Sєγяєdєя aLєм вizi...
ÇorumLu KraL JoJuc Gencay'in HacKbanK Bilgileri
ÇorumLu KraL JoJuc Gencay
тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн
тєcяüвєℓι üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαqencayвαηк © peeh

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 71774
HacKbanK a Kayıt Tarihi Kasım 18, 2010, 10:59:46 ÖÖ
Nerden Her Zaman Her Yerde (Çorum)
HacKbanKlının Yası: 14
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 491
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 18152
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2010, 04:17:41 ÖS »

qüzeLLLL

eLimde bi JiLet . ~ önümde bi biLek ! akLımda bi soru '* öLürsem kim üzüLücek .!.

Hrant Dink öldü ermeni olduk, barış akarsu öldü rockci olduk diyen insanlar ; niye bir sürü ASKER öldüğünde adam olmadınız ?

кah Çıкaяız qöкγüzüηє Sєγяєdєяiz aLємi
  кah iηєяiz γєяγüzüηє Sєγяєdєя aLєм вizi...

Google Words: HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) indir, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) download, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) izle, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) bul, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) programı, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hack, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hacker, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hacked, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) hacking, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) resimleri, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) videosu, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) smf, HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :) peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :), indir , download , izle , bul , HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :), programı , resimleri , smf , HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :), hack , hacker , hacked , hacker , security , support , HacKBaNK'tan ayrılma yazıları :)

Gitmek istediğiniz yer:  

Ana Sayfa Yardım Üyeler Giriş Yap Kayıt
|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.086 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu