MSn nizden Olmak istemiyorsanız Okuyun
MuratbanK:
tatiana.kemalcelikiku9@hotmail.com msn adresine sahip varlık msn sine sizin adresinizi ekleyip bir sitede buluşalım, konuşalım gibi saçma sapan bir istekte bulunmaktadır..
bu ve buna benzer davetlerden kaçınarak msn adresinizi çalınmaya karşı bir nebze korunmuş olursunuz...
BU MAİLİ TANIDIĞINIZ HERKESE YOLLAYIN Kİ BUNA BENZER SAÇMALIKLARI BİLİP MSN LERİNİ KAYBETMESİNLER
£ÿñ¤tr:
umarım yolladığım mail tüm internet aleminde dolaşır ve Bu tür oyunlara kanmaya müsait kişilerin uyanmasını sağlarım...
abi yenisini ekleyim
www.msnservisleri.com
buraya tıklayıp kimin engellediğini öğrenmen için davet ediliyorsunuz..
bunun gibi saçma sapan çocuk oyunlarından korunmak için msn nizde çevrimdışı olmanızı ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
TheCreatus:
saol abi.bunun gibi cesitli mesajlar gelebiliyor.
özellile kimengelemis.com gibi seyler tanıdıklarımızın agzından bize mesaj olarak geliyor.
bunlara tıklayıp giriş yapmanızı istiyorlar. bunlardan da uzak durursak biraz daha güvenli olur diye düşünüyorum.
zeuqma:
SaoL dostum böle kendini bilmezlere pabuc birakmiyalim hirsizlik yapiyolar yaw:S
pisiko:
ben öle gelen msjları ve ekleyen kişelerle muhattap bile olmadan siliyom ismini tanımadığım kişiden gelen maili okumuyorum bile :D :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa