2012 Doomsday

Sayfa: << < (2/2)

yusuf326:

(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:yaf birisi bana MSN den çalıştıramadım partları diye yazmıştı ama şimdi tekrar kontrol ettim de tüm linkler çatır çatır çalışıyor arkadaşlar peeh

hocam ben yazmıştım sayfa görüntülenemiyor demişti. ama şimdi çalışıyor :D

BaLıM:

sımdı ındırmesı kolay belkı ama sınemada ızleme  keyfını cıkarmak ıstıyorum gercı bı cok sehırde gosterımden kalktı ama rızede bu aksam gosterıme gırdı. Pazartesı aksamı ızlemeyı dusunuyorum ızledıkten sonrada ılk ısım ındırmek olacak :)
arsıvde olması gereken fılmlerden bırı

kroki2032:

(C)Alıntı:BaLıM Bir Ara Demisti Ki:sımdı ındırmesı kolay belkı ama sınemada ızleme  keyfını cıkarmak ıstıyorum gercı bı cok sehırde gosterımden kalktı ama rızede bu aksam gosterıme gırdı. Pazartesı aksamı ızlemeyı dusunuyorum ızledıkten sonrada ılk ısım ındırmek olacak :)
arsıvde olması gereken fılmlerden bırı

Bu film şimdi sinemalarda gösterilen 2012 filmi değil.Karıştırmak normal tabii.Bilgilendiriyim dedim.
2012 Doomsday imdb sayfası >>>

Şimdi sinemalarda gösterilenin imdb sayfası ise

Yani karıştırmamakta fayda var. Zaten bu konu 16 Mart 2008 de açılmış. Diğer film ise 13 Kasım 2009 da gösterime girmiş. Neyse ikisinide izlemedim,izlemeyide düşünmem. Saçma sapan bi film gibi geliyor. Tabii indiren indirsin,ona bişey diyemem (H)

BaLıM:

hadı yaf kroki hıc farketmemısım 2012 yı gorunce dırek dalmısım olaya ben bakmadan :Pp

MuratbanK:

kroki2032 bu seferlik benim yerime sizleri cehaletten arındırmış kültürünüzü arttırmış peeh eğer 2012 de kıyamet koparsa son anda izleyeceğim bu filmi ben de peeh

Sayfa: << < (2/2)