Sen Yokken Bilgisayarında Kim Ne Yapmış Öğren
(1/3) > >>
MuratbanK:
Sen Yokken Bilgisayarında Kim Ne Yapmış Öğren

Siz Yokken Kim Ne Yapiyor PC'nizde Haberiniz Olsun
PC nizi siz yokken kullananlarin neler yaptiklarini görmek istiyorsaniz,Nerlere girib ciktiklarini bilmek istiyorsaniz,onlari gözetleyebilmek ve onlarin Netdeki her adimlarini kontrol altinda bulundurmak istiyorsaniz ,tam size göre bir program.Baslattikdan sonra program gizleniyor ve sizden baskasi bilemez kayit yapildigini.

buradan İndirin Bi Zahmet...

Burdan Indirin Bu LinK %100 Çalışıyor

Olmadı Burdan Indirin

Programın Çalışması

Bu program siz yokken pc de ne var ne yok gizli bi kamera gibi cekiyor fakat resim olarak tabiki mesela programı c :/ KURDUNUZ C:\WINDOWS\system32\Sys12Data tüm Log Kayıtları buklasörün içinde toplanıyor ordan resimleri görebilirsiniz kim ne yapmıs ..Fakat programın en ilginç özelligi ise programı Sadece sizin belirlelemiş oldugunuz sifre ile acılması bu durumda kayıttan asla cıkmıyor bu güzel (trl+alt+shift+p) GİBİ bir sifre koyun Asla bulunamaz .. Bence indirin .. Programın diğer özelliklerine Gelincede Log dosyasına sifre koyabiliyorsunuz kayıtlanan dosyalar gene acılmıyor Dosyayı Siz nereye isterseniz loglar orda kayıt tutuluyor , Masa üstünde programın icon ' u Yok programa nasıl giricem demeyin Ben (ctrl+esc) Sifresini koydum icon A tıklamadanda control paneline girebiliyorum , Evet sıra geldi Log KayıtLara ( Msn , internet ex , Yahoo , ICQ , File/ folder (dosyalar) , tüm windows Dosyaları , vb... Takip (log ) Yapabiliyor .

kullanıcı adı :sd
grace:
pekiii bu sadece tek bilgisayarı mı gösterio yoksa aynı modemi kullanıosak babam bnm pc mi de görebilir mi??
MuratbanK:
(C)Alıntı:grace Bir Ara Demisti Ki:pekiii bu sadece tek bilgisayarı mı gösterio yoksa aynı modemi kullanıosak babam bnm pc mi de görebilir mi??

hımmmm bak şimdi:

(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki: c :/ KURDUNUZ C:\WINDOWS\system32\Sys12Data

buradan da anlayabileceğimiz üzere sadece tek bir PC yi görebiliriz. çünkü bilglier ağ üzerinden değil windows sistem dosyalarında toplanıyor. kısacası baban senin pc yi göremez  girpiq
prosh_!:
abimin ne yaptıını tahmin ediyorum kontrol ediyorum doğru cıkıyor saten:D
pisiko:
abi kuracam kurmasınada indirmiyo yaf b, el atsan sen şu işe:D
Navigasyon