kanınız donacak (KÜRTAJ) +20 daha dogrusu katliam

(1/2) > >>

BaLıM:

ersin:
BUNLARI YAPACAK KADAR NAMUSSUZ DOKTORLAR VİCDANSIZ ANNELER VAR BEN ŞAHSEN BUNU İZLEDİKTEN SONRA UTANDIM İNSANLIGIMDAN SENDE KARDES KESKE BASKA BİR PAYLASIM YAPSAYDIN YA BENİM PSİKOLOJİMİ BOZDUN VE SUNU HİÇ UNUTMAYINKİ ALLAHIN VERDİGİ CANI ALLAHTAN BASKA KİMSE ALAMAZ ALANLARINDA CENNET YÜZÜ GÖRMELERİ İMKANSIZ

MuratbanK:
(C)Alıntı:ersin Bir Ara Demisti Ki:BUNLARI YAPACAK KADAR NAMUSSUZ DOKTORLAR VİCDANSIZ ANNELER VAR BEN ŞAHSEN BUNU İZLEDİKTEN SONRA UTANDIM İNSANLIGIMDAN SENDE KARDES KESKE BASKA BİR PAYLASIM YAPSAYDIN YA BENİM PSİKOLOJİMİ BOZDUN VE SUNU HİÇ UNUTMAYINKİ ALLAHIN VERDİGİ CANI ALLAHTAN BASKA KİMSE ALAMAZ ALANLARINDA CENNET YÜZÜ GÖRMELERİ İMKANSIZ

WwW.HacKbanK.Gen.TR � +18 KORKU  gerçekten 1994 doğumluysan girme güzel kardeşim buraya. kimse seni zorlamıyor gir diye. ayrıca CAPS LOCK tuşunu kapatmalısın. büyük harfle yazı yazmak Forum KUrallarımıza aykırı. yenisin olabilir ama kapatmanda fayda avr.

Halit KARABELA:
Aman yarabbi bu ne vahşet insanın kanını donduran görüntüler.

pisiko:
bunlar gerçek değildir montaj demeyi isterdim inanınki hangi vicdansız yapar ya bunu yapıyon madem insanlara neden gösteriyon sanki çok büyük marifetmiş gibi allahtan bulsun böyleleri dicek başka bişey bulamıyorum

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa