4.5 yıLda neLer oLmuş

(1/2) > >>

vatansever58:
*Türk Telekom, Arap'ın....

*Telsim, İngiliz'in....

*Kuşadası Limanı, İsrailli'nin ....

*İzmir Limanı, Hong Konglu'nun....

*Araç muayene işi, Alman'ın....

*Başak Sigorta, Fransız'ın ....

*Adabank, Kuveytli'nin....

*İETT Garajı, Dubaili'nin....

*Avea, Lübnanlı'nın.....

*Petkim? Ermeni'nin! (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...) Sondurum: Anayasa Mahkemesi'nden döndü!

*Rakı , Amerikalı 'nın....

*Finansbank, Yunanlı'nın...

*Oyakbank, Hollandalı'nın ....

*Denizbank, Belçikalı'nı n....

*Türkiye Finans, Kuveytli'nin....

*TEB, Fransız'ın....

*Cbank, İsrailli'nin....

*MNG Bank, Lübnanlı'nın....

*Alternatif Bank, Yunanlı 'nın....

*Dışbank, Hollandalı'nın .... (Banka, A.Doğan'ındı! Hortum olayı patladı, RTE desteklenip elden çıkarıldı!)

*Şekerbank, Kazak'ın....

*Yapı Kredi'nin yarısı, İtalyan'ın...

*Turkcell'in yarısı, Finli'nin + Rus'un...

*Beymen'in yarısı, Amerikalı'nın...

*Enerjisa'nın yarısı, Avusturyalı'nın.

*Garanti'nin yarısı, Amerikalı'nın...

*Eczacıbaşı İlaç, Çek'in....

*İzocam, Fransız'ın....

*TGRT(Fox), Amerikalı'nın.... )

*Demirdöküm, Alman'ın....

*Döktaş, Fransız'ın....

*Super FM, Kanadalı'nın....

Nekadar yılda olduğundan fazla bilgim yok ama ben  bir kaçtanesini araştırdım..gerçektende öyle...Özelleştirme iyidir diyenlere alın size cvbı. peeh
ama kimse şunu unutmasın TÜRK'ÜN TÜRK'DEN BAŞKA DOSTU YOKTUR...

BaLıM:
Bize ne kalmıskı

efsun:
(C)Alıntı:vatansever58 Bir Ara Demisti Ki:
Nekadar yılda olduğundan fazla bilgim yok ama ben  bir kaçtanesini araştırdım..gerçektende öyle...Özelleştirme iyidir diyenlere alın size cvbı. peeh
ama kimse şunu unutmasın TÜRK'ÜN TÜRK'DEN BAŞKA DOSTU YOKTUR...

appl bunu biz anladıkta asıl anlaması gerekenler nerdeee?
         eyw... güzel aslındea kötü gerçegimizin bılmemız gereken paylasımıydı ekmegıne saglık anlayana...

sevim:
özelleştirmenin neresi iyimiş kim söylemiş bunu. bakın avrupa ülkeleri bir satış yapacakları zaman teklife sununca dışardan bir ülke 5 veriyor kendi ülkesinden biri 3 veriyorsa dışarıya gitmesindense az paraya satılsın ama bizde kalsın politakası uyguluyor.biz napıyoruz tam tersi. ayrıca bu kadar büyük kuruluşlar hem ucuza yabancılara satılıyor hemde bunlardan alınan paralarla ımf olan borç kapanacakken borç hala duruyor. o zaman ben ne düşünürüm bu paralar devletin tepesindeki o vatan bilmezlerin cebine giriyor. satıyoruz satıyoruz ama ne işsizlik ne enflasyon düzeliyor.

MuratbanK:
aslında bu 4.5 yılda olanlar değil. 45 yıldır bu böyle sadece 45 yıldır uygun zemin hazırlanıyordu. demek ki son 4.5 yıl içinde uygun zemin olduğunu anlamışlar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa