HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.244
Username:
Password:

04.02.2012 tarihi itibariyle tüm yetkililerin yetkileri alınmış olup
Yeni Yönetim Ekibi oluşturulması ile ilgili konu için tıklayın :

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: The Sarah Connor Chronicles  (Okunma Sayısı 27801 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gök Han'in HacKbanK Bilgileri
Gök Han
No Name
нα¢ктιя є∂ιℓмıѕ ℓαмєя
özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı Ben Giderim Adım Kalır.Dostlar Beni Hatırlasın.

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 4505
HacKbanK a Kayıt Tarihi Aralık 23, 2008, 08:15:45 ÖS
Nerden istanbul
HacKbanKlının Yası: 17
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 727
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 1
Uyeyi Sikayet Et Moderatöre Bildir
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #40 : Aralık 28, 2008, 10:13:43 ÖS »

tmm anladım paylaşım için saol
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->

Dostumun Dostu Düşmanımın ECEL'iyim...
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: The Sarah Connor Chronicles
Posted on: Şubat 09, 2012, 01:32:55 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir The Sarah Connor Chronicles indir, The Sarah Connor Chronicles download, The Sarah Connor Chronicles izle, The Sarah Connor Chronicles bul, The Sarah Connor Chronicles hack The Sarah Connor Chronicles hacked The Sarah Connor Chronicles hacking The Sarah Connor Chronicles hacker The Sarah Connor Chronicles programı The Sarah Connor Chronicles indir, The Sarah Connor Chronicles download, The Sarah Connor Chronicles izle, The Sarah Connor Chronicles smf, The Sarah Connor Chronicles kurulumu, The Sarah Connor Chronicles bul
Gök Han
No Name
нα¢ктιя є∂ιℓмıѕ ℓαмєя
özєℓ üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 4505
Nerden istanbul
HacKbanK Rep Puanı
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #41 : Aralık 28, 2008, 10:17:09 ÖS »

murat abi döktürmüşsün yine

MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 03:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 21607
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19749
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #42 : Aralık 28, 2008, 10:54:21 ÖS »

(C)Alıntı:Hackıng Bir Ara Demisti Ki:
murat abi döktürmüşsün yine

neyi döktürmüşüm
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2008, 11:02:22 ÖS Gönderen: MuratbanK » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Gök Han
No Name
нα¢ктιя є∂ιℓмıѕ ℓαмєя
özєℓ üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 4505
Nerden istanbul
HacKbanK Rep Puanı
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #43 : Aralık 29, 2008, 05:01:32 ÖS »

diyom ki sayfa sayfa bilgileri döktürmüşün yine.

MuratbanK
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK Rep Puanı
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #44 : Ocak 14, 2009, 04:07:25 ÖS »

genel kanımız: John bebesinin, Riley' e gerçekten aşık olmadığı; bir robot pardon Sibernetik Organizma olan Cameron'a karşı olan duygularının yanlış olduğunu düşünmesi nedeniyle bu duygularını bastırabilmek için Riley denen sarı çiyanı kullandığı doğrultusunda. Diğer taraftan bu Riley ve Jessy karakterleri filme girdiğinden beri film eski tadını tuzunu heyecanını kaybetti. Halen izlenir seviyede güzel bölümleri var yok değil ama ilk sezondaki 9 bölümü bir çırpıda izlerken 2nci sezondaki bazı bölümleri izlerken adeta çin işkencesi görmüş gibi hissediyorum kendimi. en güzel örnek 12 ve 13üncü bölümlerdi. 8-9-10-11 bu bölümlerdeki tadı alamadım ben son 2 bölümde. neyse bu kısmı uzatmayalım.

Riley son bölümde bileğini kesti. bunu Jessy den tokat yedi diye yaptığını sanmıyorum. Cameron'un bir Terminatör olduğunu biliyordu ve baktı ki Cameron bunu köşeye sıkıştırıyor, yalancı olduğunu anlıyor, foyasını ortaya çıkaracak hemen Johncuğuna daha da yakınlaşmak için kendini kesti. ne kadar dirayetsizmiş bu Riley. Johnda saftirik midir nedir, bir düşün niye kesti bu sarı çiyan kendini durup dururken. tam da Cameronla konuştuktan sonra hem de. Cameron, Johna Riley yalan söylüyor dedikçe John bebesi gene bebeliğini gösterdi ve saf saf hareketlere devam etti.

bir ara başka bir forumdan değerli bir üye demişti ki: "Her ne kadar Termi de olsa ben halen yadırgıyorum Cameron gibi zayıf ince dal gibi bir kızın, kaslı oğlanları yerden yere çalmasına" diye. buna cevap vermek istiyorum:  normalde Termi de olsa dövememesi lazım o koca oğlanları ama işin içinde iş var. bakıyoruz ki Skynet gelecekten habire T-888 yollayıp duruyor. gökten yağmur yağar gibi T-888 geliyor şimdi Sezon 1 bölüm 2 ye doğru dönelim bir parça... önce bizim Cromartie Ağbimizin kellesinin resmini koyarak başlayalım:

hatırlarsanız bu kafa daha ilk bölümde kopmuş sonra bir temizlik görevlisi (çöpçü) tarafından çöpte bulunmuş ve o bastığı yeri titreten Terminin o koskoca kafasını tek eliyle alıp çantasına koymuştu. bir de ne hikmetse bir kedi o kafaya sürtününce çalışmıştı. o zaman bütün kedileri öldürelim her neyse yaf bir kere o kafanın en az 100 kilo çekmesi lazım, neyi tek elinle kaldırıp çantana koyuyorsun öyle tabi bu mümkün olabilir. sezon 1 bölüm 4 te de Cameronun içinden 530 tane Termi yapılabilecek miktarda Coltanı yok ettiğini ve Kıyamet Gününde dünyadaki çoğu Coltanın yok olduğunu gelecekte de Coltanın bir hayli zor bulunduğunu biliyoruz. burdan ufaktan sonuca bağlayalım:
Bir insanın o koca metal kafayı tek eliyle kaldırabiliyor olması ve gelecekte Coltan bulmanın zor olması ve geçmişe bu kadar çok T-888 yollanması durumlarına dayanarak diyebiliriz ki: Skynet, geçmişe bu kadar çok T-888 yollayabilmek için T-888 lerin malzemelerinden çalmıştır Ama Cameron, türünün ilk, tek ve muhtemelen son örneği olduğu için Sko kardeşimiz Cameronun malzemeden çalmamıştır tamtakır bir Termi olarak yapmıştır. doğal olarak T-888 ler narin Termilerdir ve Cameron sağlam Termidir. bu nedenledir ki Cameron, önüne gelen bütün T-888 leri her ne kadar dışarıdan kaslı maslı dursalar da bir güzel pataklayabilmektedir

bir de bu Skynetin Termileri çok beceriksiz. nerdeyse direnişte yer alan adam başına bir Termi yollamış geçmişe ama nedense bütün Termiler başarısız oluyor. beceriksiz Termiler şu T-888 ler

ah ah nerde o eski adım atıp bastığı yerde 47 numara ayak izini bırakan Arnie nin rol aldığı T-800 101 nerde bu T-888 ler. Skynet bile bozuldu, malzemeden çalıyor kerata

NOT: umarım Riley ve Jessy 3üncü sezonun daha ilk bölümünde ölürler de filmimize eski tad tuz heyecan gelir. bunların üstüne bir de Cromartie Ağbimizin karnında olduğunu varsaydığım yedek harddiskindeki bilgileri yeni çipine entegre ederlerse işte o zaman TSCC bir kez daha TSCC olur...

MuratbanK
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK Rep Puanı
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #45 : Ocak 14, 2009, 04:07:56 ÖS »

geçen haftasonu dizimizi baştan sona sezon 1 ve 2 yi şöyle bir baştan sona tekrar niteliğinde unuttuğum yerler varsa diye izledim. Johnun, Camerondan nasıl soğuduğuna dikkat etmeye çalıştım ama ortada gerçek anlamda göze çarpan bir sebep bulamadım. sezon 2 bölüm 1 de Cameronun çipi bozulup Johnu öldürmeye çalışması belki soğumak için bir sebep sayılabilir ama bölüm sonunda Johnun, Camerona nasıl güvendiğini hatırlayınca bunu sebepten sayamadım. eğer birisi tam bir sebep bulabilmişse benimle paylaşsın
şimdi, Rileynin, Jessynin isteği doğrultusunda Johnu Camerondan soğutmak-uzak tutmak için görevlendirilerek gelecekten geldiğini biliyoruz. eğer rileynin tam görevi buysa gerçekten iyi iş çıkardı :kahve ama tabi daha çok Johnun, Camerona karşı hislerinin yanlış olduğunu düşündüğü için Rileyi kullandığını düşündüğümüzü düşünürsek bu, Rileynin başarısından çok Johnun robot-insan ilişkisini yanlış düşünmesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum

bu 3 nokta olayı bana saçma gelmişti ilk başta ama son bölümleri tekrar izleyince aslında ne kadar gizem dolu olduğunu fark ettim. Sarah durduk yerde psikolojisini bozmadı 3 nokta için o 3 nokta o kadar çok şeyle bağlantılı çıkmaya başladı ki... en son sezon 2 bölüm 13 te yok edilemez metal alaşımlı şasiyi yapan adama kadar gidebildi Sarah. 3üncü sezon bu 3 nokta üzerine kurulu olabilir gibime geliyor. özellikle o en sondaki 3 nokta ile bağlantı kurulabilecek uçan araç terminatör filmlerinden hatırladığımız üzere Skynetin uçan ilk robotları sanırım. birileri ya yapmış ya da bir şekilde onu geçmişe yollamış. ben bu gizem olayını tuttum

3üncü sezonda Riley-Jessynin ne kadar hain oldukları ve foyaları ortaya çıksın. Croamrtie nin karnında neyim yedek bir harddisk olsun ve bilgileri yeni çipine entegre edip bildiğimiz Cromartie olsun. Cameron-John ilişkisine yeni bir boyut gelsin, John: ulan ben bu robota gelecekte bu kadar güvenip bağlanmışım demek ki var bu robot da bir şey deyip aklını başına devşirsin, biraz annesinden liderlik kapsın. Derek bir kez daha tam bir asker gibi davransın. Sarah 3 noktanın gizemini çözsün. Karakelle FBI ajanı Ellison artık robotlardan ya uzak dursun ya da kendini de robot yapsın. Cıvık Metal Termimiz Kızıl Cadı T-1001 artık aksiyon sahnelerine bulaşsın ve TSCC 3üncü sezonuyla fırtına gibi essin.

Hazır cıvık metale değinmişken: ben Cameronun, bu cıvık metal Termi T-1001 i yok edebilme özelliğiyle donatılmış olduğunu ve John tarafından bu nedenle özel olarak seçildiğini düşünmeye başladım.

konumuzla pek alakası yok ama paylaşmak istiyorum:
bir başka forumda google babada gezerken denk geldim ve bana dokunan bir durumla karşılaştım:
birisi demiş ki:
Alıntı sahibi: Isme ve polemiğe gerek yok.
Ayrıca John'a bebe yazan üyeye aldırmayın bence....

ben de oraya üye oldum ve cevabımı kısa ve öz olarak verdim orda:
Alıntı sahibi: Muratb4nK
Bebelere Balon

kimseyle tartışmak veya polemik yaratmak gibi bir amacım veya isteğim yok ama dediğim gibi bu lafı dokundu bana. sonuçta bunlar benim düşüncem. Johna bebe diyor olmam Johnun öyle olduğu veya olmadığı anlamına gelmez. kişisel basit bir görüş işte hepsi bu.burdaki asıl olay: Her ne kadar TSCC delisi birisi olsam da benim o foruma düşünce ve görüşlerimi yorum olarak yazmaya değer bulmamam.

kroki2032'in HacKbanK Bilgileri
kroki2032
-.- .-. --- -.- ..
ραтяση
özєℓ üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 24
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 16, 2007, 08:22:27 ÖS
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 812
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 2431
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #46 : Ocak 14, 2009, 04:38:14 ÖS »

bu yorumdan sonra bende bi gözatıyım dedim 2. sezonun ilk bölümüne. İlk gözüme çarpan daha doğrusu kulağıma gelen shirley manson un söylediği şarkı oldu. Sadece filmle olmuyor bu işler müziğide güzel olacakki kulaklarımızda görev alsın olaya adapte olma bakımından. Neyse şimdi şunu söylemek istiyorum bu bölümle ilgili;

Bu bölümde açıkca anlaşılıyor ve mesaj veriliyorki insan görünümlüde olsa hatta dışardan duygusu var gibi görünse dahi robot robottur. Bu dizide en gerçekci karakterde Derek tir( john un emmisi ) . Çünkü adam ne olursa olsun camerondan daima şüphe duyuyor. Haksız olduğuda söylenemez. İşte bu bölümdede (sezon 2 bölüm 1)görüyoruz.  Tabii adam gelecekten gelmiş..sonuçta robotların egemen olduğu bi zaman dilimi.

John bebemidir?

şimdi annesi olmasa cameron olmasa bu john ne yapardı diye sormak gerekirki böyle bi soruyada "evet bebedir" demekten daha iyi bi cevaptır bence  
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2009, 03:31:16 ÖÖ Gönderen: kroki2032 » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

can.tasan'in HacKbanK Bilgileri
can.tasan
уєηι üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 5397
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ocak 08, 2009, 05:36:49 ÖS
Nerden nahita
HacKbanKlının Yası: 27
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 4
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #47 : Şubat 14, 2009, 01:18:18 ÖÖ »

Arkadaşlar yeni bölümler ne zaman geliyor yaa.. 13 şubat deniyordu. Yayınlandı mı ne oldu acaba ne zaman düşer..

Bir de 3. sezon mu başlayacak yoksa daha önceden isimleri belli olan 2 sezonun 14 ve 15. bölümleri mi yayınlanacak? Fikri olan yok mu?

Saygılar...
MuratbanK
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK Rep Puanı
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #48 : Şubat 14, 2009, 09:27:43 ÖS »

bölüm düşündüğüm gibi haphareketsiz geçti. ama kızıl cadaloz termi T-1001 in Sarah nın bulduğu depoya girip ordaki insanlar üzerinde katliam yaptığı 2-3 dakika vardı ki bölümü tam anlamıyla kurtardı. bir termi bu kadar karizmatik olur. her ne kadar T-2 deki T-1000 (Robert Patrick) kadar karizma olmasa da T-1001 (Shirley Manson) i de en sonunda aksiyona karışmış olarak ve karizmatikçe görmüş olduk yalnız o Catherine Veawer in kolu bacağı o kadar 5 metre neyim nasıl uzadı hayret ettim

Riley kendini kesti biçti gözünü açınca utanmadan johna bir de selam dedi.bir kız bu kadar mı yüzsüz olur

jessy geldi rileyi hastaneden kaçırdı konuşmaları iğrençti gıyyyyyyyy gıyyyyyy bozuk keman yayı gibi ses var bu jessy de o konuşurken pc min sesini kapatıyorum riley okulda intihar eden genç bir kız vardı john yardım etmek istedi yardım etmesine cameron engel oldu diye kesmişmiş bileklerini yalanın da bu kadarı olur yuh

john, dereki aradı hastanedeyim acil durum var dedi. jessy de daha yeni geldin nereye gidiyorsun dedi. ulan jessy denen bozuk plak sesli zilli hatun! sen gelecekten gününü gün edip güneş kremi sürmek için gelmiş olabilirsin ama derek geçmişe seninle sevişmek için gelmedi. tabiki seni otel odasında hayallerinle başbaşa bırakıp gidecek

Sarah da kafayı yedi iyice. gaipten sesler duymaya Kyle ın hayalini gerçekmiş gibi görmeye neyim başladı. manyadı o dağ gibi kadın Sarah nın bacağındaki kurşunu çıkartmak için kaçırdığı doktoru tebrik ettim. hem güzel bir doktor hem sevgilisiyle sorun yaşamış bir doktor hem de çok anlayışlı ve başarılı bir doktor. Sarah da kendini görünce hemencecik yardım etti. üstelik döner sermayeden ya da Sarah dan hiç para istemeden

Cameron toplasak 59 saniye gözükmüştür toplasak 5 kelime etmiştir o yüzden bir şey yazmaya gerek yok cameron hakkında ama johna gelecekteki johun rileyden daha önemli işleri var yapacak demesi ve riley hastaneden kaçınca hayır onu aramamız gerekmiyor demesi her zamanki gibi johnun ne kadar bebe olduğunu göstermeye yetti.

johnu soran olursa bu bölümde yine bebelik yapıyordu ama sanki ufak birkaç sinyal verir gibi oldu en azından ağzındaki emziği bırakacağına dair

en önemli 2 konuya gelelim:
1. FBI Ajanı karakurukelle James Ellison ve John Henry arasındaki diyaloglar...
john henry sahip olduğu cromartie nin bedeninin geçmişini araştırdı internete bağlanarak ve google babada James Ellison diye aratarak ve croomartie nin ne psikopat olduğunu gördü. cromartie ye muhtemelen hayranlık duydu. galiba Cromo nun izinden yürüyecek ve skynet olunca psikopata saracak özellikle ellisona tanrın seni niye daha çok bilyeli ve oynar parçalı yapmamış çok ve boş konuşma ulan demesi harikaydı. karakelle mal gibi kaldı ortada

2. Yine john henry ve T-1001 arasındaki diyaloglar. john henry, T-1001 e sen insan değilsin benim gibi metalden değil daha gelişmiş bir metalden yapılmışsın ama sen de metalsin dedi. bunu bakışlarındaki hissizlikten anladım dedi. anladı ki T-1001 bir tane robot, kendisi gibi. ama T-1001 in de her şeyi senin için yapıyorum john henry demesi ikili arasındaki duygusal bağı gösterdi. kimbilir belki de bu iki robot evlenir. sonra T-1001 john henry yi aldatır bir insanla. john henry de psikopata bağlayarak skynet olur ve dünyayı yok eder felaket bir senaryo yazdım uzatmayayım saçmalamadan

ayrıca 2 termi arasındaki diğer önemli konuşma Coltan denilen metaller hakkındaydı. john henry güvensiz bir bağlantıdan saptadığı bir kaynakla bir yerlerde tam 16 ton Coltan olduğunu öğrendi ki bu gelecekte termilerin yapıldığı coltanın zor bulunduğunu düşünürsek çok önemli bir gelişme. 16 ton coltanla kaç tane terminatör yapılır acaba? belki 16000 tane yapılır. her biri 1 ton gelse öyle olur

bölümde en sinir olduğum sahneler ise: eski Cromartie yeni John Henry nin eline aldığı oyuncak robot-bebeklerle oynayıp durmasıydı. gitti bütün karizma

kroki2032'in HacKbanK Bilgileri
kroki2032
-.- .-. --- -.- ..
ραтяση
özєℓ üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 24
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 16, 2007, 08:22:27 ÖS
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 812
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 2431
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #49 : Nisan 13, 2009, 09:12:08 ÖS »

Terminator: The Sarah Connor Chronicles bu hafta 2. sezonun son bölümünü yayınladı. Büyük ihtimallede 3.sezonu olmayacak.
Planlanmış birşeyde göremedim. Diziyi sevenler 3.sezon çekilsin diye bişeyler yapmaya çalışıyorlar kendi çaplarında ama fazla
seyredilmemesi nedeniyle galiba yayınlayan kanalın öyle bir düşüncesi yok. Başladığından haberdar olduğum andan itibaren dizinin devamlı takipçisiyim.Önce Cnbc-e de görmüştüm ilk bölümlerini,fakat her yabancı dizide olduğu gibi Türkiye'de eski bölümler yayınlanıyor.O sebeple internetten tedarik ettik bölümleri.
   Sürüyle dizi var amerikada,say say bitmez. Yerli dizilerin hemen hepsinden birşey bulamadığım için ihtiyacı batının çekmiş
olduklarından karşılıyorum. Ama şunu söylemem lazımki hepsinden farklı bir yerde  Sarah Connor Chronicles benim için.Başka güzel dizilerde var tabiiki. Heroes , Dexter , Lost ... Bunlarda çok iyidir. Fakat Terminator deki çekicilik hiçbirinde yok.Zaten filmini çoğumuz defalarca izledi ve üzerine düşündü. O bakımdan bu dizi hem hatırlatıcı oldu hemde bazı ayrıntıların kafamızda yer etmesini
sağladı.

Toplamda 31 bölüm yayınlandı. Aslında fazla karakter yok dizide benzerlerine göre. Olmazsa olmaz Sarah Connor , oğlu John , m3tal Cameron... Başından beri vardılar ki zaten hikayede onların hikayesi. Sonradan katılan Derek abimizide unutmayalım. Fbi ajanı Ellison
dan Sarah Connor a hiç hayır gelmesede,önemli fonksiyonları vardı.Riley denen sarışından bozma şırfıntı ve onu Johna musallat eden Jesse diye adlandırılmış kadınsı organizmayı hiç görmek istemesekte gülü seven dikenine katlanır dedik ( hiçbişey dememişde olabilirsiniz sorun değil) ve izledik. Yine sonradan dahil olan Catherine Weaver kılığına girmiş  T-1001 ide unutmamak gerekir.Bide Savannah diye yavrusu var .(Tabii robotun kızı değil başka birinin çocuğu.bildiğin insan işte)

Eski adıyla Cromartie, yeni adıyla John Henry dediğimiz arkadaş pek mühim bir robottur.Cromartieyken severdik kendisini ancak önemi o kadar fazla değildi. Yok ettik gömdük oh kurtulduk dediler,hatta Sarah tüfekle iyice ezdi çipini Ancak her zaman başa bela olan Fbi ajanı Mr.Ellison da oradaydı. Yakmadılar gömdüler . Sonra sucuk,tavuk falan alır hem yakar, ateşiylede bunları pişirip karnımızı doyururuz dediler heralde.( İçlerinden..yoksa biz duymadık)

Siyahi ajanımız Cromartieyi çıkardı götürdü  Weavera ( Savannahın anası). Oda bunu kabloyla sınırsız kotalı internete bağladı

Bunlardan başka tabiiki asıl mesele John Connor. Onu koruyup kollayalım,sevelim sevdirelim. Sarah için pek bişeyin önemi yok aslında.Yani dünyada şu kadar adam ölmüş,yok olacakmış falan umurunda değil.Oğlunu kurtarsında geride kalan kim varsa ölsün.Bu kadın oğlundan başkada kimseye güvenmez zaten. (Aslında sadece kendine güveniyo gibi geliyo bana)O kadar muhabbeti(!) olmasına rağmen Camerona m3tal der durur. Yahu senin hayatını kurtarıyo,arkanızı kolluyo.Bi teşekkür et hiç olmazsa.Ama Sarah için onun diğer robotlardan pek bi farkı yok.Hepsi m3tal

Hikaye zaman olayına fazla dalınca,haliyle karmaşıklaştı bikaç yerde.Onlarda öyle kalsın.Bilerek öyle bırakmışlar sanırım.Böyleyken böyle işte.....

Hangi karakterin favorim olduğunuda söyleyim.Gizli saklı kalmasın içimizde. Sarah Connor her ne kadar bazı yerlerde akılsızcada davransada aralarında en beğendiğim karakter.(Bunda biraz Lena Headey'in oynamasınında katkısı var )

Diziden bişeylerle bitirelim yazıyı.

2. sezon 21. bölümden;

John Henry:
  Asansördeyken Bay Ellison'a Savannah'nın hayatta kalmasının benim
hayatta kalmama bağlı olduğunu söylediniz.

Catherine Weaver:
  Söyledim.

John Henry:
  Ama benim hayatta kalmamın
onunkine bağlı olduğunu söylemediniz.

Catherine Weaver:
Bağlı değil.

John Henry:
Bayan Weaver.

Catherine Weaver:
Efendim?

John Henry:
İncil'de iki kardeşle ilgili bir hikâye var.

İsimleri Cain ve Abel.

Tanrı Abel'i ayrıcalıklı kılmış.Cain kardeşini öldürmüş.

Tanrı Cain'i lanetlemiş ve onu Dünya'da
yalnız başına bırakmış.

Catherine Weaver:

Tanıdık bir hikâye.

John Henry:

Ben hangi kardeşim?

Catherine Weaver:
Bilmiyorum, John Henry.Belki ikisi de değilsindir.

Belki de bu hikâyede Tanrı sensindir.

« Son Düzenleme: Nisan 13, 2009, 11:59:12 ÖS Gönderen: kroki2032 » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Google Words: The Sarah Connor Chronicles indir, The Sarah Connor Chronicles download, The Sarah Connor Chronicles izle, The Sarah Connor Chronicles bul, The Sarah Connor Chronicles programı, The Sarah Connor Chronicles hack, The Sarah Connor Chronicles hacker, The Sarah Connor Chronicles hacked, The Sarah Connor Chronicles hacking, The Sarah Connor Chronicles resimleri, The Sarah Connor Chronicles videosu, The Sarah Connor Chronicles smf, The Sarah Connor Chronicles peeh,
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
The Sarah Connor Chronicles, indir , download , izle , bul , The Sarah Connor Chronicles, programı , resimleri , smf , The Sarah Connor Chronicles, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , The Sarah Connor Chronicles

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System
Bu Sayfa 0.181 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu